PALVELUT

ÄITIYSFYSIOTERAPIA

Äitiysfysioterapia on kokonaisvaltaista, äidin hyvinvointia edistävää fysioterapiaa, jossa tavoitteena on auttaa äitejä palautumaan synnytyksestä, vahvistamaan lantionpohjan ja keskivartalon lihaksia sekä löytää sopivat liikuntamuodot.

Synnytyksestä palautuminen on yksilöllistä ja toiset hyötyvät ammattilaisen ohjauksesta. Sinä voit hyötyä ohjauksesta, jos kehosi tuntuu vieraalta tai on kivulias, keskivartalon lihaksiin on vaikea saada yhteyttä, lantionpohjan lihaksissa on heikkoutta tai haluat tietää miten kehosi on palautunut.

Äitiysfysioterapiasta saat ohjausta raskausajan ja synnytyksen jälkeiseen  liikuntaan, yksilöllistä ohjausta suorien vatsalihasten välisen erkauman kuntoutukseen, ergonomiaohjaukseen ja sektioarpien hoitoon.

Ensikäynti 75min 75€
Jatkokäynnit 60min 65€

LANTIONPOHJAN FYSIOTERAPIA

Lantionpohjan fysioterapiassa tavoitteena on ennaltaehkäistä ja hoitaa lantionpohjan toimintahäiriöitä, joita voivat olla esimerkiksi virtsanpidätyskykyyn liittyvät ongelmat tai erilaiset laskeumat. Lantionpohjan lihaksisto on merkittävässä roolissa tukemassa hyvää ryhtiä ja keskivartalon hallintaa. Raskauden aikana ja synnytyksen jälkeen lantionpohja lihakset tarvitsevat säännöllistä harjoittelua.

Lantionpohjan fysioterapiassa käytössäni on emg-biopalautelaite, joka mittaa lihaksiston aktivaatiota ja rentoutta. Fysioterapia etenee yksilöllisesti asiakkaan tavoitteiden mukaisesti.

Ensikäynti 75min 75€
Jatkokäynti 60min 65€
Henkilökohtainen emg-elektrodi 25€

ETÄvastaanotto

Etäfysioterapiassa kuuntelen, haastattelen, arvioin ja annan ohjeita samalla tavalla kuin lähivastaanotolla. Vuorovaikutus ja tarinasi kuuntelu ovat fysioterapiani ydin ja niitä voidaan hyvin toteuttaa etäisyydenkin päästä.

Voin auttaa Sinua esimerkiksi synnytykseen valmistautumisessa ja siitä palautumisessa. Antaa ohjeita liikunnan aloittamiseen sekä kotiharjoitteluun. Ohjata kipuja lievittäviä liikeharjoitteita sekä asentoja. Myös etätyön tuomiin kipuihin ja kiristyksiin löytyy apua etäohjauksesta.

Etäfysioterapia toteutetaan suojatun videoneuvottelupalvelun kautta.  Kevään 2020 aikana etäpalvelut toteutetaan arki-iltaisin ja viikonloppuisin. 

Etäfysioterapia 30min 40€

                             45min 50€

                              60min 60€

 

RYHMÄT

Kohti kestävää kehoa raskauden jälkeen.

Äitiysfysioterapeutin ohjaama matalan kynnyksen ryhmä vauvaikäisten äideille. Kurssilla vuorottelevat tiedolliset osuudet, miten synnyttäneen äidin tulisi huomioida kehoaan sekä käytännön osuudet tukemaan monipuolista kehoa kuuntelevaa harjoittelua. Käytännön osuuksissa harjoittelemme yhdessä lantionpohjan ja keskivartalon yhteyttä, koko kehon lihasvoimaa, liikkuvuutta ja arkiergonomiaa. Huomioimme yksilölliset tarpeet harjoittelussa. 

Kurssi sopii kaikille 6vko-10kk ikäisten vauvojen äideille lähtötasosta riippumatta. Kurssi sisältää 6x60min tapaamista. Kurssilla on mahdollisuus henkilökohtaiseen erkauman tutkimiseen sekä ohjaukseen ryhmän aikana. 

Kurssi toteutetaan T2M:n liikuntatilassa maanantaisin 17.8-28.9 (poislukien 31.8). Kurssin hinta on 140€ sisältäen ryhmätapaamiset, yhteisen watsup-ryhmän ja 7viikon salikortin T2M:lle. Kurssille mahtuu 12 äitiä vauvoineen, ryhmä toteutuu mikäli ilmoittautuneita on vähintään 6. 

Ilmoittaudu viestitse numeroon 0405094825.

VARAA AIKA

Haluatko varata ajan? Ajanvaraus onnistuu alla olevan valikon kautta valitsemalla ensin palvelu ja sen jälkeen vapaana oleva aika.

OTA YHTEYTTÄ

Haluatko ottaa yhteyttä tai lisätietoja palveluistani? Ne onnistuvat alla olevan lomakkeen kautta tai yhteystiedoista.

Puhelin

040 5094825

Sähköposti

ft.maijajulmala(at)gmail.com

FACEBOOK

@fysiomaija

OSOITE

Seuraa Verstas-kylttejä
Seuralantien 25
60220 Seinäjoki

Fysioterapeutti
maija julmala

Y-tunnus: 2356838-7