FYSIOTERAPIAA
ÄIDEILLE

PALVELUT

ÄITIYSFYSIOTERAPIA

Äitiysfysioterapia on kokonaisvaltaista, äidin hyvinvointia edistävää fysioterapiaa, jossa tavoitteena on auttaa äitejä palautumaan synnytyksestä, vahvistamaan lantionpohjan ja keskivartalon lihaksia sekä löytää sopivat liikuntamuodot.

Synnytyksestä palautuminen on yksilöllistä ja toiset hyötyvät ammattilaisen ohjauksesta. Sinä voit hyötyä ohjauksesta, jos kehosi tuntuu vieraalta tai on kivulias, keskivartalon lihaksiin on vaikea saada yhteyttä, lantionpohjan lihaksissa on heikkoutta tai haluat tietää miten kehosi on palautunut.

Äitiysfysioterapiasta saat ohjausta raskausajan ja synnytyksen jälkeiseen  liikuntaan, yksilöllistä ohjausta suorien vatsalihasten välisen erkauman kuntoutukseen, ergonomiaohjaukseen ja sektioarpien hoitoon.

Ensikäynti 75min 75€
Jatkokäynnit 60min 65€

LANTIONPOHJAN FYSIOTERAPIA

Lantionpohjan fysioterapiassa tavoitteena on ennaltaehkäistä ja hoitaa lantionpohjan toimintahäiriöitä, joita voivat olla esimerkiksi virtsanpidätyskykyyn liittyvät ongelmat tai erilaiset laskeumat. Lantionpohjan lihaksisto on merkittävässä roolissa tukemassa hyvää ryhtiä ja keskivartalon hallintaa. Raskauden aikana ja synnytyksen jälkeen lantionpohja lihakset tarvitsevat säännöllistä harjoittelua.

Lantionpohjan fysioterapiassa käytössäni on emg-biopalautelaite, joka mittaa lihaksiston aktivaatiota ja rentoutta. Fysioterapia etenee yksilöllisesti asiakkaan tavoitteiden mukaisesti.

Ensikäynti 75min 75€
Jatkokäynti 60min 65€
Henkilökohtainen emg-elektrodi 25€

 

OTA YHTEYTTÄ

Haluatko lisätietoja tai varata ajan? Ne onnistuvat alla olevan lomakkeen kautta tai yhteystiedoista.

PERUUTUSEHDOT:

Ajanvaraus on sitova. Mikäli et pääse saapumaan varattuna aikana ilmoitathan siitä mahdollisimman pian numeroon 0405094825. Peruutus on maksuton vähintään vuorokausi ennen varattua käyntiaikaa. Myöhemmistä peruutuksesta tai peruuttamatta jätetyistä ajoista veloitetaan hinnaston mukainen hinta.

MAKSUTAVAT:

Korttimaksu tai käteinen.

Puhelin

040 5094825

Sähköposti

ft.maijajulmala(at)gmail.com

FACEBOOK

@fysiomaija

OSOITE

Seuraa Verstas-kylttejä
Seuralantien 25
60220 Seinäjoki

Fysioterapeutti
maija julmala

Y-tunnus: 2356838-7