PALVELUT

ÄITIYSFYSIOTERAPIA

Äitiysfysioterapia on kokonaisvaltaista, äidin hyvinvointia edistävää fysioterapiaa, jossa tavoitteena on auttaa äitejä voimaan hyvin raskaus aikana sekä palautumaan raskaudesta ja synnytyksestä. Koko kehon vahvistaminen, keskivartalon ja lantionpohjalihasten löytäminen sekä sopivien liikuntamuotojen  miettiminen ovat tyypillisiä teemoja käynneillä.

Synnytyksestä palautuminen on yksilöllistä ja toiset hyötyvät ammattilaisen ohjauksesta. Sinä voit hyötyä ohjauksesta, jos kehosi tuntuu vieraalta tai on kivulias, keskivartalon lihaksiin on vaikea saada yhteyttä, lantionpohjan lihaksissa on heikkoutta tai haluat tietää miten kehosi on palautunut.

Äitiysfysioterapiasta saat ohjausta raskausajan ja synnytyksen jälkeiseen  liikuntaan, yksilöllistä ohjausta suorien vatsalihasten välisen erkauman kuntoutukseen, ergonomiaohjaukseen ja sektioarpien hoitoon. Oleellisessa osassa on äiti, hänen kehonsa ja tarinansa.

Ensikäynti 75min 75€
Jatkokäynnit 60min 65€

LANTIONPOHJAN FYSIOTERAPIA

Lantionpohjan fysioterapiassa tavoitteena on ennaltaehkäistä ja hoitaa lantionpohjan toimintahäiriöitä, joita voivat olla esimerkiksi virtsanpidätyskykyyn liittyvät ongelmat tai erilaiset laskeumat. Lantionpohjan lihaksisto on merkittävässä roolissa tukemassa hyvää ryhtiä ja keskivartalon hallintaa. Raskauden aikana ja synnytyksen jälkeen lantionpohja lihakset tarvitsevat säännöllistä harjoittelua.

Lantionpohjan fysioterapiassa käytössäni on emg-biopalautelaite, joka mittaa lihaksiston aktivaatiota ja rentoutta. Fysioterapia etenee yksilöllisesti asiakkaan tavoitteiden mukaisesti.

Ensikäynti 75min 75€
Jatkokäynti 60min 65€
Henkilökohtainen emg-elektrodi 30€

ETÄvastaanotto

Etäfysioterapiassa kuuntelen, haastattelen, arvioin ja annan ohjeita samalla tavalla kuin lähivastaanotolla. Vuorovaikutus ja tarinasi kuuntelu ovat fysioterapiani ydin ja niitä voidaan hyvin toteuttaa etäisyydenkin päästä.

Voin auttaa Sinua esimerkiksi synnytykseen valmistautumisessa ja siitä palautumisessa. Antaa ohjeita liikunnan aloittamiseen sekä kotiharjoitteluun. Ohjata kipuja lievittäviä liikeharjoitteita sekä asentoja. Myös etätyön tuomiin kipuihin ja kiristyksiin löytyy apua etäohjauksesta.

Etäfysioterapia toteutetaan suojatun videoneuvottelupalvelun kautta.  Kevään 2020 aikana etäpalvelut toteutetaan arki-iltaisin ja viikonloppuisin. 

Etäfysioterapia 30min 40€

                             45min 50€

                              60min 60€

 

RYHMÄT

Kohti kestävää kehoa raskauden jälkeen.

Äitiysfysioterapeutin ohjaama matalan kynnyksen ryhmä vauvaikäisten äideille. Kurssilla vuorottelevat tiedolliset osuudet, miten synnyttäneen äidin tulisi huomioida kehoaan sekä käytännön osuudet tukemaan monipuolista kehoa kuuntelevaa harjoittelua. Käytännön osuuksissa harjoittelemme yhdessä lantionpohjan ja keskivartalon yhteyttä, koko kehon lihasvoimaa, liikkuvuutta ja arkiergonomiaa. Huomioimme yksilölliset tarpeet harjoittelussa. 

Kurssi sopii kaikille 6vko-10kk ikäisten vauvojen äideille lähtötasosta riippumatta. Kurssi sisältää 6x60min tapaamista. Kurssilla on mahdollisuus henkilökohtaiseen erkauman tutkimiseen sekä ohjaukseen ryhmän aikana. 

Koronaviruksen vuoksi ryhmätoiminta on tauolla. 

Ilmoittaudu viestitse numeroon 0405094825.

VARAA AIKA

Haluatko varata ajan? Ajanvaraus onnistuu alla olevan valikon kautta valitsemalla ensin palvelu ja sen jälkeen vapaana oleva aika.

Mikäli joudut perumaan aikasi, teethän sen mahdollisimman hyvissä ajoin. Aika tulee perua vähintään 24 tuntia ennen vastaanottoa. Myöhemmin perutuista ajoista veloitetaan hinnaston mukainen maksu.

OTA YHTEYTTÄ

Haluatko ottaa yhteyttä tai lisätietoja palveluistani? Ne onnistuvat alla olevan lomakkeen kautta tai yhteystiedoista.

  Puhelin

  040 5094825

  Sähköposti

  ft.maijajulmala(at)gmail.com

  FACEBOOK

  @fysiomaija

  OSOITE

  Alaseinäjoenkatu 17
  60220 Seinäjoki
  (T2M ja Crossfit Seinäjoen yläkerta)

  Fysioterapeutti
  maija julmala

  Y-tunnus: 2356838-7