TENS-LAITTEEN VUOKRAUS

ELLE TENS VUOKRAUS

Elle tens on lääkkeetön kivunlievitys menetelmä synnytykseen. Tens-laite lähettää iholle asetettavien elektrodien välityksellä sähköimpulsseja, jotka heikentävät synnytyskipuviestien kulkemista hermojen kautta aivoihin.

Elle tens on suunniteltu synnytyskipujen lievitykseen ja siitä löytyy erilaiset säädöt synnytyksen vaiheisiin. Elle tens on tutkittu ja turvallinen menetelmä. Voit käyttää sitä raskausviikolta 37 lähtien. Elle tenssiä voit käyttää koko synnytyksen ajan jälkisupistuksiin saakka. Laitteen käyttö kannattaa aloittaa heti supistusten alkaessa.

Elle tenssiä käytettäessä voit synnyttää ilman muita kivun lievitysmenetelmiä tai käyttää muita lääkkeettömiä tai lääkkeellisiä menetelmiä. 

Mikäli sinulla on sydämentahdistin tai muita elektronisia laitteita kehossasi ei tenssiä voi käyttää. Jos sinulla on sydänsairaus, epilepsia tai  metalli-implantti tulee sinun neuvotella laitteen soveltuvuudesta lääkärin kanssa. 

 

Elle tens vuokraus 4vko:a 45€

ASIAKKAAT KERTOVAT

Asiakkaiden palautetta ja kokemuksia Tens-laitteesta synnytyksessä.

Tuhannesti kiitoksia tens-laitteen lainasta - se oli hyvä apu! Muutama tunti vesien menosta alettiin kokeilla sen paikkoja, silloin oli hentoisia supistuksia. Pois otettiin vasta vauva saavuttua. Oli, etenkin näin poikkeusaikana, jolloin jouduin yksin odotella synnytyksen vauhdittumista, helpottavaa painaa Boost-nappia supistusten voimistuessa. Synnytyksestä selvisin tens-laitteen, akupainannan ja kohdunkaulapuudutteen avulla - oman voimani lisäksi!
Tässä tämä kullanarvoinen laite takaisin. Beibsihän syntyi vauhdilla reilussa kolmessa tunnissa, sairaalassa ehdin olla reilun puoli tuntia. Jonkun puudutteen sain, mutta tämä olikin yllättäen pääkivunlievitysmenetelmä. Kiitos vuokrauksesta ja aurinkoista kesää!

Puhelin

040 5094825

Sähköposti

ft.maijajulmala(at)gmail.com

FACEBOOK

@fysiomaija

OSOITE

Alaseinäjoenkatu 17
60220 Seinäjoki
(T2M ja Crossfit Seinäjoen yläkerta)

Fysioterapeutti
maija julmala

Y-tunnus: 2356838-7